Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Piyasada ne sorgu panelleri var görseniz kafayı yersiniz bunlar daha ne ki daha eczaneden çıkmadan hangi ilacı aldığınızı görüyorlar
aynen bende merak ettim başka ne bulabiliyorsun diye adam üzerimdeki araçları noter kayıtlarımı hastane ve ilaç kayıtlarımı, tc mden iban bilgilermin hepsini attı hepside en güncel veriler resmen milletin elinde kukla olmuşuz...

ByCaner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devlet memurlarının çalınan hesapları iledir muhtemelen
Salihcanbolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
doktorların vs. paneline giriş yapıyorlar diye duymuştum bir ara

işi bilmeyen doktorlar şifresini girerken bakıyorlarmış. sisteme giriş yapıp bilgileri çekiyorlarmış.

Mysql dosyası halinde daha sonra panele entegre edip aratıp buluyorlar adresi fln.

Bide mernis var oda sınavlarda vs. toplanıyor her sene bilgiler güncelleniyor
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistemde database yok api var çünkü apiyi rat yiyen sigortacılardan çekiyorlar doğal olarak anlık edevletteki tüm bilgiler düşüyor
Zns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ikametgah verileri ara sıra database olarak leak olsa da günceline erişilmesi için sağlam bir kurumdan API'ye ihtiyacı var. Bu da genellikle NVİ oluyor. Veya sağlık bakanlığı. Bu da iki ihtimal doğuruyor. Ya ilgili çalışanları ratlıyorlar/stealer ile yemliyorlar ve gerekli şeyleri yapıyorlar veya tanıdıkları vardır komisyonla iş birliğindelerdir.
Yasal amaçlı bilgilendirme: Bunlar benim şahsi fikrim ve olması daha çok mümkün olan ihtimallerdir. Hiçbir kurumu zan altında bırakma veya karalama gibi niyetim yoktur 🙃👋
bu verileri sızdıran kim ise araştırılıp gerekli yasal işlemlerin yapılması gerekiyor bu kadar kolay olamaz...