vitrin petshop firmaları ve klinikleri ne amaç sokak hayvanları mı yoksa üzerlerinden para kazanmak mı ?
edit : kayıt kısmına baktımta şu ibare var
Web sitemize Kurumsal üye olarak firmanızın tanıtımını yapabilir, ürünlerinizi sitemize ekleyerek satış yapabilir, üyelerimizin merak ettiği sorulayı yanıtlayabilir, firmanıza yapılan yorumlara cevap yazabilir ve bunlar gibi bir çok özelliği kullanarak üyelerimize etkin biçimde ulaşabilirsiniz.
okurken patladım yapmayın kardeş yapmayın gerçekten bak şöyle mağduriyet falan kasıp hayvanların onun bunun üzerinden kitle toparlayıp para kazanma işini salın bunu yapacaksanız da boş beleş duyar kasmayın
Hocam selamlar,
Söylediklerinize saygı duyuyorum fakat aynı görüşte olmadığımızı bilmenizi istiyorum.
Biz sokak hayvanları üzerinden para kazanma çabasında değiliz öncelikle bunu bir netleştirelim. İkinci konu ise kimsenin burada duyar kastığı veya vicdan yaptırdığı bir durum yok.
Son olarakta kurumsal üyelikler petshopların veya veteriner hekimlerin kendi firmaları için yapacak olduğu satışlar. Biz sadece burada onlara reklam sağlamış oluyor.
Yani özetle hayvan sahiplerinin x bir siteden petshop hizmeti almasıyla benim sitemden alması arasında hiç bir fark yok. Evet Shoplara ve Veterinerlere vermiş olduğumuz hizmetin bir karşılığı var ama hayvanları ücretli sahiplendirmek gibi bir durum yok.
Siz konuları birbirine karıştırmışsınız.