E ticaret sitesi için ayda 3 bin tl lik bir backlink bütçesi ayırmak istiyorum ilk başta. 15 yıllık, günlük ortalama 400 ziyaretçisi olan bir çok kelimede oturmuş bir site.
1. Backlinki sitenin domainine mi almalıyım yoksa birinci sayfada olan kategorileri kuvvetlendirmek yada arka sayfalarda kalan kategori anahtar kelimelerini kuvvetlendirmek için kategori linklerine mi almalıyım.
2. sporcu atlet, sporcu atleti, sporcu atletleri gibi harf değişikliği olan anahtar kelimelerde makale için nasıl bir yöntem izlemeliyim. Harf değişikliği olan benzer anahtar kelimeleri tek bir makalede toplamak mantıklı mı? Yoksa farklı bir kaç anahtar kelimeyi mi makalede toplamalıyım. Belki en başından şunu sormalıyım. Bir makalede bir kaç anahtar kelime kullanıp farklı kategorilere bağlantı vermek mi daha mantıklı, yoksa tek bir anahtar gelime ile bir kategoriye birden çok bağlantı vermek mi? Artık yapay zeka ile makale hazırladığım için makale adet sıkıntısı olmuyor bu nedenle soruyorum.
3. hangi backlinki almalıyım.3 bin tl ye bir backlink mi yoksa parayı bölerek daha zayıf backlinkler mi. Backlink alırken nelere dikkat etmek gerekiyor, backlink piyasasını nasıl öğrenebilirim.. Bu arada semrush satın aldım. Semrushtan backlinki inceleyebilir miyim?
Sorular kısa ama farkındayım cevaplaar biraz uzun olabilir. Eğer tecrubeli arkadaşlar paylaşırsa cevaplarını burada diğer arkadaşlara da fayda sağlamış olur. Yoksa trendyol hepimizi içine çekecek : ))