Hocam keşke fiat olarak değilde coin transferi yapsaydınız. Eğer hala sorun yaşıyorsanız, benimle irtiba geçin özelden TR yöneticisinden destek sağlayım size. Yeterki sizin sorununuz çözülsün.
Sorun çözüldü uzun uğraşlar sonucu. Kartımda olan parayla Gate Connect üzerinden USDT aldım oradaki kur daha avantajlı diye. Sonrasında Binance hesabıma gönderecektim, çekim işlemi onaylanmadı falan. Çok belge istiyorlar, yetmiyor yine istiyorlar, şu olmamış diyip kıytırık sebeplerden bir daha istiyorlar aynı belgeleri. Yaklaşımları çok kötü ve çok yavaş şekilde aksiyon alıyorlar. Eğer ticket'a bir şey yazmazsanız 1 haftaya kadar dönmüyorlar, ticket'ı kapatacağız diye dönüş yapıyorlar.

Günde 3-5 sefer yazıp darlarsanız anca dönüş yapıyorlar. Bir de ikinci işlemde işlem öncesi yapacağım işlemi müşteri hizmetlerine anlatıp, bir daha böyle bir şey yaşamam değil mi diye sormuştum, o da evet diyince güvenip bir şans daha verdim ama maalesef aynı sonuçla karşılaştım. Sonuç, hüsran. Rezalet bir borsa, asla kimseye önermem yani.