Merhaba, yaklaşık 1 aylık bir web sitemiz var. Çok yeni bir site. Forumdan bir ajans ve bir de serbest çalışan arkadaşla makale çalışmaları yaptırıyorum. Her gün düzenli içerik giriliyor. Biraz niş bir alan. İlk hafta Facebook üzerinden 1500 TL ilk bir reklam çıktık iki makaleye.

Sorum şu giderek yükselen bir grafik vardı fakat 3-4 gündür neredeyse trafik yok. Sürekli reklamla besleyemem. Bunu bir iş haline getirmek istiyorum elimden gelen yatırımı da yapmaya çalışıyorum. Fakat Search Console'daki bu 0-1 tıklama sayısı motivasyonumuzu çok azaltıyor.

Bu işlerde tecrübesi olan arkadaşlar siteyi inceleyip bizi aydınlatabilir mi? Alınacak, yapılacak, eksik yapılmış herhangi bir şey var mı?
Site içinde forumdan yalnızca makale hizmeti almadım. @inurdemirel; hocamdan sağ olsun backlink hizmeti alındı ufak bir paket. Kozba hocam sağolsun optimizasyonla ilgili eklenti vs alındı. Daha ismini saymadığım bir çok kişinin emeği vardır.

Ama sanki ya bi yerlerde bir eksik var ya da biz çok acele ediyoruz Arzu eden ben yönlendiririm fayda sağlarım diyen varsa siteyi özelden paylaşacağım.

Teşekkürler