ESSA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bir destekleri yok. Baglattiktan 3 gün sonra hattın sıkıntı vermesiyle ticket açtım. Ne ticketa cevap verilebiliyor ne başka bişey direk sorun yok deyip kapatıyorlar eğer evde servis hizmeti alırsan gelip bakıyorlar 500 TL idi sanırım. Müşteri hizmetlerini aradım bayan dalga geçer gibi iptal etmeyi neden düşünmüyorsunuz diyor dedim sen şaka mısın millet firmada adam tutmaya çalışır sen iptal etmeyi öneriyorsun. Bence altyapısı oturmamış amatör bir firma. (Teknik destek manasında) Yada teknik destek verecek kadar elemanı yok.
Görüntüde internet hızı iyi geliyor aslında. 100mb pakete 130mb geliyor. Netflixte vs çok iyiyiz reklamı vardı ondan sebep gibirnet den geçtim ama netflixte bir videoyu min 1 2 dk doldurup anca açıyor neden kaynaklanıyor bilemiyorum. Gibirda o konuda bazen gıcık veriyordu bunda olmaz diye geçtim ama daha beter.
(Şikayetvar vs yazacaktım hem fırsat bulamadım hem üşendim. Sana cevap olarak yazayım herkes görsün )
Anladım hocam teşekkür ederim bilgi için. Netspeed destek vs. çok çok iyi. Yapacak bişe yok buradan devam o zaman