500₺ Akbank ile kazan;
Merhabalar, Akbank davet et kazan kampanyası mevcut. Benim davet kodum ile kayıt olan kişilere 500₺ ödeme yapıyorum.
Ne yapmam gerekiyor?
- Akbank uygulamasını indirin ve "Akbank Müşterisi" olmak istiyorum seçeneğinden davet kodumu girerek görüntülü görüşme yoluyla müşteri olun.
- Müşteri olma işlemlerini tamamladıktan sonra Axess kredi kartına başvurun, dijital kullanıma açık olacak şekilde işaretleme yapın başvuru esnasında. kredi kartlarında ilk yıl yıllık aidat ücreti alınmıyor. Daha sonra kapatmak isterseniz kapatabilirsiniz.
- Daha sonra Kredi kartınızla min 10 TL değerinde harcama yapmanız yeterli olacaktır.
- Tüm işlemler başarılı bir şekilde tanımlandıktan sonra ödülün bana yansıması sonrasında ödülün yarsını IBAN'a FAST şeklinde ödemenizi yapacağım.
Davet Kodu: 1000101899334
500₺ Paribu ile kazan;
Merhabalar, Paribu yeni üyelere özel olarak 500 TL hediye kampanyasından faydalanabilirsiniz. Ancak bu işlemi gerçekleştirirken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar var. Al-Sat yaparak ya da farklı hesaplara transfer işlemi yaparsanız kampanya geçerli olmayacak. İşte bu kampanyadan yararlanmanız için detaylı bir formül:
Bu formülü kullanırken emeğimin karşılığı olarak referansımla üye olmanızı rica ederim.
Bu kampanya SADECE AKBANK hesabı olanlar için geçerlidir.
1⃣ Akbank Mobil uygulamasına giriş yapın.
2⃣ Transfer ve Ödeme kısmına gelin.
3⃣ Kripto Platform İşlemlerine gelin.
✅ PARIBU'yu seçin ve sonrasında PARA ÇEKİMİ TALEP ET kısmına gelin.
✴ Bu şekilde işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Yoğunluk nedeniyle işlemin tamamlanması ortalama 10 dakika sürebilir. Sizler için araştırıp bulduğum bu yöntemle hediye tutarını alabilirsiniz. Hepimize hayırlı olsun.
Referans link:
https://www.paribu.com/auth/sign-up?referral=46152542