Telefonumun hoparlörü patlak olduğu için saat 1 de telefonumu tamire verdim saat 3 te gelip alabilirsin dedi vermedi 5 te gittim vermedi 6 da gittim yine vermedi telefonu verirken telefonun çok lazım olduğunu kuryelik yaptığımı söyledim müşteriyi aramam yada konuma gitmem gerekiyor çünkü en sonunda sinirlenip telefonu geri istedim 30 dk ya hazır diyerek tahminimce bi çırağın eline verdiler telefonu 6.30 gibi gittim ve hazırdı sonunda test bile etmeden parayı ödeyip çıktım çünkü işimden çok geri kaldım müşteriyi aradığımda sesimin gitmediğini anladım kız arkadaşımı vs aradığımda sesimin gelmediğini söylediler resmen delirdim ve telefonu test ettim tataa hopörlörü de çalışmıyor hemen geri gittim ve bana 500 e tamir ederiz dediler hem işten geri kalmam hem de onu duyunca resmen kıpkırmızı oldum sinirden biraz tartışmadan sonra ücretsiz yapacaklarını söylediler pazartesi gelmemi söylediler. Yani telefonculara güvenemiyorum zaten dahada sinirlendim pazartesi gidip paramı alıcam başka telefoncuya vericem. Bunu buraya yazmasamda olurdu ama içimde patlamasın diye buraya yazmak istedim