Farklı bir konuda bu durumdan bahsetmiştim,size sonuna kadar katılıyorum, bu kesinlikle tüketiciyi yanıltmaya yönelik bir durum, balık baştan kokar diye boşuna dememişler, asıl yetkili kurum dediği zaman genel başvuruyu açmadığı gibi, bu gibi başlıklarla hala anında normal domain kayıt eder gibi sipariş alan firmalar var. Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor, tam bir fiyasko. Madem domaini hemen veremiyorsun neden hemen kayıt vs diye başlıkla domain satmaya çalışıyorsun ! Madem 4 Eylülde genel satışın olmayacak neden günlerce reklam yaptın ! Yemin ederim bu gibi durumlarda ülkem adına utanıyorum, yazık vallaha yazık .
bu şirketlerin bu kadar rahatça insanları yanıltmaları ve sorumluluk almıyor olmaları temelinde trabis'in denetim yapmadığı ve hatta daha kendi söküğünü bile dikemediği gerçeği yatıyor. tıpkı imam ile cemaat fıkrasında olduğu gibi. trabis kimseye hesap vermezken, trabis'e bağlı şirketler de topu trabis'e atmayı doğru görüyorlar.
fakat unutulmasın ki bugün yaşanan her şey bu camiadaki kişilerin bilinçlerinin bir kenarına yazılıyor. hafta başlangıcında ilk işim ihs'ye tüketici mahkemesinde dava açmak olacak. bunun dışında ise ihs ve natro ile ilgili hiçbir zaman ve hiçbir yerde olumlu yorum yapmayacak, toplum hafızasını diri tutacağım.
Aşağıda ihs destek ekibi ile yaptığım görüşmenin ekran görüntüsü var. Sizlerin de görebileceği gibi aklımızla alay ediyor ve bizi bu sektörde çok yeni sanıyorlar ya da hiçbir şey umurlarında değil. Rahatça at koşturabilecekleri bir sektör olduğunu düşünüyorlar.
okumak isteyenlerin aşağıdan yukarıya doğru okumaları kronolojik sıraya uygun olacaktır.