Burada eleştirim, müşterilere destek sağlanmasıyla ilgili değil; elbette müşterilere destek vermek normaldir. Ancak eleştirim, ürünlerinde altyapı yenilikleri yapmadan sadece fiyat rekabetine odaklanarak, %300 zam gelen bir ortamda fiyatları sürekli düşüren firmaların yarattığı piyasa algısına yöneliktir. Bu durum, fiyat rekabeti yoluna gitmek istemeyen diğer firmaların da piyasa koşulları nedeniyle, hizmet fiyatlarını düşük tutmak zorunda kalmasıyla, destek personelinin maaşının bile karşılanmasının zor hale geldiği bir seviyeye gelmiş olmasına dikkat çekmek istiyorum.

Müşteri alışkanlıklarının yanlış oluşmasına yol açan, fiyatları dibe çeken, binlerce ücretsiz hosting dağıtan, bi açılıp bi kapanan firmaların amacını anlamakta güçlük çekiyorum. Avrupa'dan ve Amerika'dan gelen müşteri kitlesi daha bilinçli ve hizmetin hak ettiği ücretin farkında. Türkiye özelinde dip fiyat yaklaşımı ve düşük kalite oldukça fazla yaygın durumda. Tek siteli paketleri biz de uyguna veriyoruz. Bizim tek site verdiğimiz fiyata 5 siteli hosting verenler, uygun fiyatla aldığı müşteriyi de yavaş sunucularında kıvrandıranlar, 3 gün kapalı kalanlar var. Müşteri bir hosting alırken o firma ile bizim fiyatlarımızı kıyaslıyor.

Bizim web sitemizde 100 siteli reseller $50, R10'da çoğu firma bunu 300 TL'den veriyor. R10'daki taban fiyatlara da uyulmuyor. Kaç tanesini reportladım. Bu artık bütün hosting firmaların para kazanmasında bir problem, bu durum kalitenin iyice düştüğü bir piyasa yaratmış. Birkaç üye fiyatımıza ikna olmayıp, hız olarak karşılaştırma yapınca bizimkinin ne kadar hızlı olduğunu görüp şaşırmıştı. Sektörde kalite algısına, fiyat algısına, müşteri alışkanlıklarına zarar veren bu faaliyetlerden ve sadece dip fiyat odaklı pazarlama çalışmalarından vazgeçilmesi bütün sektörün yararına olacaktır.

Önerilerimin bir kısmına katılan bir kısmına katılmayanlar olmuş, haklılar. Bazı önerilerin uygulanması zor, bazı konular devletin BTK ile uygulaması gereken konular. Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.