Geçen sene sizin yaşadığınız duyguların aynısını yaşadım,
Vivense ve alfemodan aldım teslimat süresi 1 ay gecikti ve bazı ürünlerde hatalar olduğu için değişim v.s. yaptırıldı,( Düğünden 6 ay önce sipariş verdiğim için çok sorun yaşamadım ama konsolun kapaklarını kavga dövüş düğünden 1 ay sonra anca değiştirte bildim)
Hiç kimse size 2 ay teslimat süresi garantisi vermez veriyorsa yalan söylüyordur,
Ve size tavsiye asla peşin ödeme yapmayın yaparsanız yanarsınız sizi herhangi bir sorun anında rezil ederler sürekli oyalarlar çünkü parayı peşin aldılar...,
Ben peşin almadım vade farksız taksitle almıştım ve paranın bir kısmını sorunlar halledilmeden vermedim,
Umarım gerçekten şerefli bir firma bulursunuz ama büyüğünden küçüğüne hepsi problemli bunu bilin ve ona göre hareket edin lütfen,
Allah yardımcınız olsun,
Mobilyani beğen anlaş paranin sadece %2-3 kadarını ver söz hakkı sende olsun. Biraz fazla verirsen soz hakkı senden çıkar yalvartir dururlar
Hiçbir kurumsal firma bu dediğinizi kabul etmez. Ödeme yapmadan ne üretim ne teslim hiçbir şey yapmıyorlar. Ancak küçük esnaflara bakabilirim onlara da bulaşmak istemiyorum.