Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birakin ABD yi Balkan ülkeleri için aylardır vize randevusu alamıyoruz. Adamlar komple kapattılar. Çok zorlaştırdilar......
Evet, Avrupa 2026'ya kadar kapatmış. Amerika en erken 2026 yılına randevu veriyor. Maalesef güvenilir bir ülke konumunda değiliz artık. Gelişmiş ülkeler bize hep şüpheyle bakıyor. Yeşil pasaportum olmasına rağmen Avrupa'ya gittiğimde; neden geldiğimi, nerede kalacağımı, dönüş biletimi sordular hep. Halbuki zaten yapılan anlaşma gereği 90 gün kalabiliyorum. Umarım en kısa sürede bu sorun ortadan kalkar.

kasimt07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam. kalıcı olmayı düşünüyorsanız planınızı çok iyi yapın gelin. amerikada ilk zamanlar çok zordur. gelenlerin %70 i geri döner. sahtekar youtuber lar bahsetmez bu zorluklardan.
gezip gidecem diyorsanız zaten parası olana heryer güzel
Teşekkür ederim. Dediğim gibi, turist olarak gelmek istiyorum. 1990 yıllarında "Hayat Ağacı (Generations)" diye bir dizi vardı. Orada başrolde oynayan kadın oyuncu "Sam Whitmore - Kelly Rutherford"'a aşıktım O zamanlar kendi kendime, "İleride büyüyünce, Amerika'ya gidip bu kadınla evleneceğim" diyordum. Büyüdüm ama o kadın da büyüdü Yine de Amerika benim içimde hep bir uhde kaldı.