teşekkür ederim. Turist vizesi için banka hesabınızda para olmasına gerek yok. Hatta benim hesabımda icra ve takip var, bırakın birikmiş parayı

duyduğum kadarıyla amerika'ya girerken polis soruyormuş ne kadar parayla geldiğinizi. Bu konuda hem amerika'ya daha önce çokça kez girip çıkmış olan hem de benim vize almamda yardımcı olan
@makalemo; daha iyi cevap verir. Mehmet, konuya bekleniyorsunuz
Abi o zaman izninle gelen sorulara yanıt vermeye çalışayım. Böylece bir taraftan senin sevincine ortak olurken bir taraftan da başvuru yapmayı düşünen ve çok da bilgisi olmayan arkadaşlara fikir vermiş oluruz.
Hayırlı Olsun Sizin adınıza sevindim Ben de başvurmayı düşünüyorum öneriniz var mı banka hesabında minimum ne kadar para olmalı onun dışında nelere dikkat etmeliyiz biraz bilgi verebilirseniz sevinirim teşekkürler
Aslında dikkat etmeniz gereken fazlaca konu var.
Ama başlıca iki hususa değinmek gerekirse; DS-160 formunu doğru doldurmanız ve mülakata titiz bir şekilde hazırlanmanız gerekiyor.
Bu vize, mülakata dayalı bir vize olduğu için görüşme esnasında kurduğunuz ya da kurmadığınız cümleler vize sonucunuza doğrudan etki edecek.
Vize alabilecek durumdayken mülakattaki tutumu ve seçtiği ifadeler nedeniyle vize alamayan kişi sayısı çok ama çok fazla.
Ve aldığınız ret sonucu, bir sonraki vize görüşmenizi olumsuz yönde tetikleyecek.
Bu nedenle mülakata iyi hazırlanmak ve süreci tek seferde nihayete erdirmek en doğru hareket olur.
Bankanızdaki para miktarına gelince...
Süreç boyunca hiç kimse bunu size sormayacak ve bu konuyla ilgilenmeyecek.