Irresistible adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu iş artık kabak tadı verdi. bazı domain şirketleri anında tescil gibi sloganlar ekleyip müşterilerini yanıltıyor.

bu şirketlerden birisi @Natro;

bir diğeri İHS @ihstelekom;

bu yanılgıya düşerek ihs'den bir .tr domain kayıt etmeyi denedim. sonra aradan epey zaman geçmesine rağmen panelimde domaini göremeyince ticket atıp sordum; önkayıtlar trabisin sorumluluğunda, onlardan haber bekliyoruz minvalinde yanıtlar geldi. ben ön sipariş vermek istemediğimi söyledim. insanları bu içeriklerle yanılttıklarını söyleyip iade istedim, trabiste sonuç alamadan hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler.

hatta bu materyaller ile tüketici mahkemesine gideceğim.
Farklı bir konuda bu durumdan bahsetmiştim,size sonuna kadar katılıyorum, bu kesinlikle tüketiciyi yanıltmaya yönelik bir durum, balık baştan kokar diye boşuna dememişler, asıl yetkili kurum dediği zaman genel başvuruyu açmadığı gibi, bu gibi başlıklarla hala anında normal domain kayıt eder gibi sipariş alan firmalar var. Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor, tam bir fiyasko. Madem domaini hemen veremiyorsun neden hemen kayıt vs diye başlıkla domain satmaya çalışıyorsun ! Madem 4 Eylülde genel satışın olmayacak neden günlerce reklam yaptın ! Yemin ederim bu gibi durumlarda ülkem adına utanıyorum, yazık vallaha yazık .