mehmet05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlaşılmak istemem ama bu tema zaten 40$'a satılan bir tema siz nasıl bu fiyata satabiliyorsunuz?

https://themeforest.net/item/bolby-p...theme/25981387
ardabasar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendinize ait olmayan yazılımların satışı yasaktır.
chatinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı satışlar, bu işlem için html indirip panel entegresi yapmış olabilir mehmet hocam 40 dolara satılıyor diye düşünmeyin
chatinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam başkasına ait bir yazılımı ele geçirip satmak tabi ki etik olmaz ben etik olup olmadığını tartıştışmıyorum aslında hani diyorsunuz ya 40 dolara satılan bir template nasıl bu kadar ucuza verilebilir diye themeforest lisanslı ürün satıyor arkadaşımız bunu lisanslıda almış olabilir ardından panel giydirmeside yapmış olabilir buda bir emek sonuçta ön yargılı olmayalım

Açıklık getireyim ben bu scripti tek başına tedarik etmedim, öncelikle içinde 30 adet script bulunan bir paketle aldım toplu olarak, açık kaynak şeklinde, bu paketide yine bu forumdan bir arkadaştan aldım, ona sorduğumda satışını yapabilmem de bir sakınca olmadığını söyledi. yani entegre mi yapıldı ya da başka bir şekilde mi çoğaltıldı bilmiyorum, ben direkt aldığım script arşivinin içinde scriptlerin düzenleyip satışını yapıyorum.