Eğer araca ani yüklenme ler aşırı sıkıştırma zorlama olmayacaksa skoda tercih edilebilir Japon araçları malzeme kalitesi bir tık düşük olabilir ama sanayiye uğratmaz yılda 1 defa yağ bakımına gir devam et harici olarak megane lere bakabilir siniz yakıt ve performans odaklı malzeme kaliteleri güzel aradığınız özellikler mevcut size tavsiyem kesinlike oto vites veya elektronik el frenli araçlar bakmayın sanayi masrafı ağır oluyor ama eğer kalabalık şehirlerde trafiğin bol olduğu şehirlerde insanlar oto vitesi daha çok tercih ediyor lar anlamış değilim yakıtı 2 3 kat daha fazla gidiyor sürekli dur kalklar oto vites araçlarda daha çok sorun yapıyor elektronik el frenini de Manuel el frenine göre daha dezavantajlı buluyor um yine de para sizin keyif sizin ben fikrimi belirttim
Son 2 aracım otomatik, daha herhangi bi şekilde sorun çıkartmadı tek sorunu 2 de yan yan gidiyon mesela bi anda 3e atıyor deviri geldiği için bu sorun oluşturabiliyor. Bende çok önyargılıydım otomatik vitese karşı fakat şuanda hiç bir güç bana manuel aldıramaz