Benim de önceliğim Qashqai aslında ama multimedyası ve ön konsol biraz demode kaldı. Yeni nesil ile arasında fark var.
Hocam ben Qashqai ile aracı Sibirya kışında sürüyorum. 2010 model 2 litre motor, canavar gibi. Ekranı vb hiçbir şeyi, yeni model araçlar gibi modern değil, sonuçta 14 yıllık araba. Ancak, ne servislik oluyorsun, ne masraf çıkarıyor. İçi tamamen deri, cam tavan, 4 çeker. Rusya için konuşuyorum, burada Japon arabası alınır, en sert koşullarda, masrafsız ve sapasağlam kullanılır. Japon arabası almayanlarda, sorunlarla uğraşıp durur. Octavia dediğiniz aracı burada ekonomi sınıfı taksiciler tercih ediyor sadece. Honda'yı Asya ülkeleri sever, ancak Civic değil.
2 litre motorlu, 4 çeker, deri setli, cam tavan Qashqai alın. Servise gitmediğiniz, masraf yapmadığınız her gün için dua edersiniz. Zaten 3'ü arasında SUV olup, konforu ek yüksek olan araç bu. Aile arabası tanımına da uyuyor. Sorununuz sadece multimedya tarafı ise, 3-5 masraf yapıp, istediğiniz gibi elektronik ekipman taktırabilirsiniz. Burada çok yapan var. Benim için, aracın beni sorunsuz taşıması ve dayanıklılığı, sağlamlığı, verebileceği multimedyadan daha önemli olduğu için, çok umursamıyorum doğrusu.