-Nissan qashqai alabilirsin. güzel araba sorun çıkarmaz. yeni pejo 408 gt aldım. servisten çıkmıyor araba. hep bi sorun.
Motoruyla veya vitesle ilgili bir problem yaşadınız mı hiç? C4 x tercihlerimden biri onu yazmayı unutmuşum. Aynı şanzumanı kullanıyor iki araç. Fakat zinciri yağ içindemiymiş neymiş buna benzer birşey duymuştum kafamı karıştırmıştı. 408 ileride düşündüğüm araçlardan biri açıkçası, o araç hakkındaki yorumunuzu da yazarsanız çok sevinirim.
Eğer araca ani yüklenme ler aşırı sıkıştırma zorlama olmayacaksa skoda tercih edilebilir Japon araçları malzeme kalitesi bir tık düşük olabilir ama sanayiye uğratmaz yılda 1 defa yağ bakımına gir devam et harici olarak megane lere bakabilir siniz yakıt ve performans odaklı malzeme kaliteleri güzel aradığınız özellikler mevcut size tavsiyem kesinlike oto vites veya elektronik el frenli araçlar bakmayın sanayi masrafı ağır oluyor ama eğer kalabalık şehirlerde trafiğin bol olduğu şehirlerde insanlar oto vitesi daha çok tercih ediyor lar anlamış değilim yakıtı 2 3 kat daha fazla gidiyor sürekli dur kalklar oto vites araçlarda daha çok sorun yapıyor elektronik el frenini de Manuel el frenine göre daha dezavantajlı buluyor um yine de para sizin keyif sizin ben fikrimi belirttim
Bu kadar yüksek bir ödeme yapıp manual vites alamam hocam maalesef. Kimse tercih etmiyor artık ve satarken bile ağır gidiyor. Renault düşünmyorum. Megane neredeyse civic ile aynı fiyat. Manasız benim için kısacası.
Bu 3 araçtan biri ise, kesinlikle Nissan Qashqai.
Honda güzel markadır, ancak Civic ile Qashqai kıyaslanmaz.
Octavia en fazla Civic ile kıyaslanır. Civic alır.
Qashqai başlı başına tercih edilmesi gereken araç. Elimde bir tane Qashqai var, 14. yılını doldurdu. Sorun çıkarıyor dersem, yalan söylemiş olurum. Bakımını yap, uzun süre kullan.
Benim de önceliğim Qashqai aslında ama multimedyası ve ön konsol biraz demode kaldı. Yeni nesil ile arasında fark var.
Chery Omoda 5 , Toyota Corolla Hibrit alırdım.
Passat B8 , Octavia, Civic de olabilir
Chery düşünmüyorum. Toyota corolla benzinlilere bakıyorum fakat atmosferik motor. + yere çok yakın. Civic önceliğim olmamasının sebeplerinden biri de zaten yere çok yakın olması.
qashqai kullandım bi süre.
satıp skoda 1.6tdi aldım. bagajı sedan olmasına rağmen daha büyük. çekişi gidişi qashqai göre daha seri daha atik.
Ama;
qashqai için sadece yıllık bakıma gidiyordum.
skoda çoluğum çocuğumun rızkını ustalara yedirtti.
kaç usta değiştirdim saymadım. motor bile yaptırdım yinede bitmedi sorunu en sonunda ucuza kurtuldum. üstelik 2015 modeldi çok eski bi modelde değildi.
japon al japon
Bu gidişle QASHQAİ tercih edecek gibiyiz zaten
İçlerinde en sorunsuz olanı civic. Ben olsam superb alırım
Süperb pahalı. Civic açıkçası en son tercihim.
Yorum yapan herkese teşekkürler. Farklı fikirleri değerlendireceğim.