Merhaba arkadaşlar , bir kızla sevgiliyim henüz yeni bir durum. Bu gün şok gibi bir olay başıma geldi. Ben bu kızı tamamen arkadaş ortamından bağımsız bir yerde görüp tanıdım sevgili olduk. Zaten ilişki yeni diyorum ya. Ben bu kızın profilini incelerken orada bir çocuğun kızı etiketlendiği gördüm şubat ayında. Sonra baktım takipleşmiyorlar ve fotoğraflarda beğeniler çekilmiş. Eski sevgilisi olduğunu anladım zaten bunun üzerine ama kıza bir şey sormadım. Sonra çocuğun profilinide inceledim aynı zamanlarda tek olarak aynı mekan ve yerlerden fotoğraflar atılmış artık kesin kanıya vardım bu konuda. Mahsus kıza laf arasında tatile gidelim mi? sevgilinle hiç tatile gittin mi diye sordum. Oda evet diyip bana bu fotoğrafların çekildiği ülke ve şehirlerin isimlerini şuraya buraya kadar gittik diye verdi. Ve şok olduğum kısıma geliyorum. Bu kızın eski sevgilisi benim eski üniversite fakültemden ve okuldan. Yaklaşık 30 ortak arkadaşımız var ekli. Gerçekten gece gece içim sıkıldı. Yani çocuğu şahsi olarak tanımıyorum okul bitelide 2 yıl oldu ancak çocuğun aynı okuldan ve fakülteden olup üstüne 30 arkadaşımla dahi arkadaş çıkması hiç hoşuma gitmedi. Kafam çok karışık siz olsanız ne yapardınız? Sonuçta tatillere gidilmiş ve orada yaşanan şeyleri tutup buraya yazmak istemiyorum ama az çok tahmin edersiniz. Şuan bu olaydan kızın bile haberi yok henüz birşey demedim belki kendi bile farkında değildir bu durumun. Çünkü aynı arkadaş ortamından olan kişi kız değil eski sevgilisi. Ne yapardınız siz olsanız?