* Şikayetçi olduğum üye: @HOSTUMO;
* Şikayetçi olma nedenim: Yalan Dolan
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/hosting-sikayetl...ayetciyim.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Herkese Merhabalar aslında bu bir şikayet konusundan daha ziyade siz forumdaki arkadaşlarıma bir çağrı olacak @HOSTUMO; firma sahibi Semih Furkan Aydın Adına şahsım tarafından bir dava açılmıştır bu davanın konusu alamadığım bir cihazın iadesiyle alakalıdır fakat davayı açtığım günden bu güne dek şahsı geçen Semih Furkan Aydın şahsıma devamlı bu gün dahi olmak üzere bu parayı yatıracağını defalarca dile getirmesine rağmen vermiş olduğu sözü hiç bir zaman tutmamıştır ben açmış olduğum iade davasının dışında pazartesi sabahı İstanbul Bakırköy Adliyesine ekstra dolandırıcılık ile alakalı bir suç duyurusunda daha bulunmaya gidiyorum şayet İstanbul'da ikamet eden ve Semih Furkan Aydın tarafından oyalanan mağdur olan arkadaşlar var ise bana özelden ulaşabilir ve benimle pazartesi sabahı Bakırköy adliyesine gelip suç duyurusunda bulunabilir ben bu güne kadar yapmış olduğumuz her yazışma dahil burdada paylaşılan şikayetleride ekstra delil göstererek şahsa suç duyurusunda bulunucam belirttiğim gibi bana özelden ulaşırsanız daha sonrasında telefonda görüşüp pazartesi beraber gidebiliriz...
Herkese iyi forumlar...