Tehdit, hakaret, küfür bir sonuca ulaşabileceğinizi mi zannediyorsunuz?
Sitemizden destek alsaydınız her zaman yardımcı olurduk bunu sizlere de defalarca belirttim kişisel numarama farklı numaralardan defalarca küfür etiniz hakaret ettiniz beni tehdit ettiniz tabii ki hizmet sunmayacağım. Tehditlerinizin arkasında iseniz buyurun gelin elden kat kat fazlasını vereyim.
Yalan attığım konuyu da iletebilirsiniz küfürler hakaretler mi yalan? Benden destek almaya çalıştığınız mı yalan kişisel numaramdan? Kaç kez size kurulumlarınızda yardımcı olmaya çalıştım hiç sorun yaratmadan ki böyle bir sorumluluğumuz dahi yoktu.
Bu kadar yardim sever ve hizmetiniz sorunsuz ve sonsuzdur madem ki, neden siteniz suanda kapali durumda, Dogaç sana sözüm sözdür o parayi sana yedirmeyecegim kardes. Ya adam akilli isinin ehli ol , adam ol herseyden önce isini yap teslim et, yada ücreti iade et. Ben sokaklarda para toplamiyorum sonuçta. Tekrardan diyorum, elindeki tüm yazismalarin kopyasini buraya yansitmazsan birakmazsan namert evladisin. Aksi taktirde ne var ne yoksa ben yayinlayacagim, bakalim kim hakli kim haksiz. Baskada gerisini buradaki moderatörlere birakiyorum
@Yeniceri; @