- Her şirketin için Radar kullanmıyorum. Ana şirketim için kullanıyorum.
- EV SSL kullanıyorum, Dedicated sunucularım var. Abonelik sistemli yapıları bilinen Cloud yapılarında tutuyorum. DNS gizliliği kullanmıyorum. Domain sahibi açıkça belli. Site sahibi açıkça belli. Sitede $1.000.000'a kadar Fraud koruması var.
- Ödemeyi dilerse sitemizde, dilerse Stripe'a yönlenerek yapabiliyor. Eğer abonelik türü ödemelerse, zorunlu olarak Stripe'a yönleniyor.
- Müşterinin alışveriş yapabilmesi için, tüm müşteri bilgilerini girmesi gerekiyor. Buna Posta kodu da dahil.
Aynı zamanda 2Checkout, Authorize.net, Worldpay, Square, Payoneer, Mollie gibi listelenen hemen hemen her ödeme sağlayıcısını kullandım. Authorize.net i sevemedim, iptal ettim. 2Checkout bana uymuyor ve tek bir siteye uyduğu için onu da iptal ettim. Worldpay abonelik ücreti talep ediyordu, onu da iptal ettim. Diğer üçünü sadece bazı sitelerde bıraktım. Onları da Stripe nedeniyle yoğun kullanmıyorum.
Hiçbiri benden ABD vatandaşlığı ya da ileri seviye bilgi talep etmedi. EIN bilgisi fazlasıyla yeterli. EIN dışı bilgi sormaları gereken, ticari bir kuruluş biçiminiz var ise, ilave ITIN alabilirsiniz. İngiltere'de ise şirketiniz, 1 yıl dolduktan sonra VAT kaydı yapmalısınız.
Mükemmel bilgiler veriyorsunuz gerçekten arkadaşlar ve kendi adıma teşekkür ederiz hocam sizi yormamak adına son ufak sorum olacak
Sitenizdeki Fraud korumasını nasıl sağladınız hocam