Bu şekilde düşünceyle bu hacimdeki bir platformu yönetemezsiniz.
Bakın örnek vereceğim kendimden, banlanma geçmişme bakın ve hata puanlarıma, hata puanlarım sıfır banlanma ise sadece belirli tarih aralığında ve tamamen %100 keyfi haksız yere?
O dönemdeki yönetim ve kadrosu canı sıkıldığını banlıyordu öyle bir dönem şuan olsa(iyi ki yok) forumda hıg diyeni süresiz uzaklaştırırdı, böyle bir durumda siz kime hizmet sunacak yada kimden hizmet satın alacaksınız?
Ki buda çözüm değil kuzenime hesap açtırırım, yeğenime açtırırım, sevgilime derken vs.vs.. durumları oluyor. Adam üye değil bütün forumu tokatladı, çok eskilerden bir kaç namlı daha vardı yani bunun için üyeliğe de gerek yok.
Kurallar sabittir dersin, adamın gerçek anlamda sunucusu saldırı alıyordur, donanımı yanmıştır uptime %99 garanti vermiştir lakin (ovh dc yangını, Türk'lerde de oldu isim vermeyeyim) teknik sorundan düştü %98'e ama adam bu hususta yedeği de kurtardı siteyide aktif etti ancak e-ticaret sitesi kesintiye uğradığından ve ciro kaybından dolayı forumda şikayet açtı mağrudiyeti ve cirosu karşılandı şimdi kurallar sabit olduğundan dolayı mağduriyeti gidermesine rağmen bu dc firması süresiz yasaklanması gerekli ben doğru mu anladım sizi? Muhtemelen doğru anladım
-Trader sadece veren kişinin haklı olması durumunda şikayet çözüldüyse talep etmesi halinde (değişmediyse) yada haksız verildiyse ve kanıtlandıysa silinebiliyor, ticaretteki olumsuz dönüşler ve görüşlerde -trader 'i alan kişinin benim -ticaret puanım silinsin diyenlerin silindiği bir durum yoktur.
Bu arada sizin yaşadığınız durumu bende yaşadım 7.5K TL o zaman iyi paraydı burada biriyle sorun yaşadık, parayı alamadık yerine telafi hizmeti sağlamaya çalıştı onuda eline yüzüne bulaştırdı falan aylarca peşinde koştuk yani demeyin empati yapamıyor musunuz diye ancak o kişi şuanda gayet güzel çalışıyor hatta o dönemden bu döneme işlerini de iyileştirdi gayet güzel gidiyor he hakkım yine helal değil o ayrı konu