Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyu isimtescilden aldığınız bir hizmet varsa onu başka yere taşımanızı tavsiye etmek amacıyla açtım.

İsimtescil.net'te bir müşterimizin hesabı var, onay e-postası kapanan bir oteline ait. Bundan sebep giremiyoruz. https://eski.isimtescil.net/ şeklinde eski paneli verdiler buradan da domainde değişiklik yapamıyoruz yeni panelden yapılması gerektiği yazıyor.

Eski panelden onay emailini değiştireceğiz, bu sefer telefona kod gitmesi gerekiyor ancak telefon doğru ve faal olduğu halde kod hiç bir şekilde gelmiyor. Bütün bu konuları isimtescile defalarca söylediğim halde yardımcı olamadılar.

DNS'leri değiştirmeleri için yalvarıyorum ancak biz müdahale edemiyoruz diyorlar. Geçen sene Godaddy'le benzer durumu yaşadım onlar da kurumsal ve global ancak manuel olarak yaptılar.

Site açılmıyor, Google reklamları ile dönen bir otel ancak isimtescil'in pek umurunda değil ve aşırı derecede çözümsüz. Şimdi EPP kodu istedim bakalım verecekler mi...

Yani böyle çözümsüz ve ajanslara yokuş yapan kurumları desteklememek, birlik olmak gerekiyor.

Müşterilerimin hepsine mesaj attım isimtecil'den acilen domainleri taşımamız gerekiyor aksi halde panele erişim problemleri yaşayabiliriz mesuliyet bize ait değil diye.

Saygılar