Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
turknet ve mileni comu deneyimleme fırsatım oldu bu iki firma arasındaki sürem 1 hafta bile değil satarken delilergibi ulasabildiğin firmalara asla kurulum sonrası ulasamazsın kurulumu bile tt ekipleri gelip yapıyor anlamsız fiyat artısları faturalarda bulunan düzensizlik örneğin 100 mbps görünüp internetin acılmaması karsında muhattap asla bulamazsın hatlarına ulasamazsın uygulama üzerinden destek talebi acın derler. gece bir sorun yasadın diyelim asla temsilcilerine ulamazsın zaten modemi ac kapat demekten baska bişey yapamazlar hemen türktelekom ekiplerine yönlendirirler. ne bileyim yani gerçekten pişman olursun ben böyle düşünüyorum en azından yıllardır kullandğım firmayı ucuz diye bu iki firma için değiştirmiştim turknette2 gün mileni comda 3 gün kalabildim. tekrar eski firmama koşa koşa döndüm
açıkçası uzun zamandır türknet kullanıyorum herhangi bir sorun hiç yaşamadım, ulaşmak istediğim zaman ise çok hızlı çözüm buluyorlardı. Milenicom hakkında birşey diyemeyeceğim ama türknet fiyat açısındanda maalesef çok arttı bu yüzden comnet'e geçme düşüncem var ama fiyattan dolayı içime şüphe düşmüyor değil. Ucuz olması acaba problemli olmasından mı kaynaklı diye