Hergün yeni bir saçmalık ile güne merhaba diyen garip bir ülkeyiz...
"Daha kötüsü olmaz herhalde" derken her gün daha kötüsü oluyor.
Daha geçen gün imam efendi ile astsubay hanım ile para karşılığı beraberliği ve sonunda imam efendinin astsubay hanıma veresiye 😂 birlikte olması sonucu astsubay hanımın arkadaşları ile imam efendiden borcu tahsil etmesi 😂😂😂 dedim herhalde en absürdü bu olsa gerek. Ama yanılmışım
Kı.çında donu yokken Milyon dolar kara para aklayan birilerinin salıverilmesi....
Bu kısır döngünün başlangıcı acaba hangi olaydı da biz her gün daha kötüsünü yaşıyoruz 🤔🤔
Namuslular namussuzlar kadar cesur olmadıkça karanlıklar çıkmaz aydınlığa.
Millet içeri alınırım diye partilere üye olmuyor konuşmaya çekiniyor. Banlarım diye buraya yazmaktan bile çekinenler var. 3-5 kuruş kazanacak bu platformdan diye.
Platform sahipleride r10.net'i kapatırlar aman ha mahkeme falan deyip onlarda en ufak eleştirileri bile banlıyorlar.. üyelikten atıyorlar.
Bakıyorum herkes haklı aslında.
Ülkede adalet kalmadı. Korku iklimi hakim oldu... 100 yıldır yapılan asker yemini dolayısı ile teğmenlere soruşturma açıldı... din itibarsızlaştırıldı ve siyasi malzeme haline geldi.
Bu sabah haberlerde izledim millet fotoselli tuvaletlere, ev dekorasyonuna ve içlerine milyonlar harcarken bugün 58 yaşında çankırılı emekli bir kargocu abimiz geldi 3 adet bazayı 6.kat'a çıkardı sırtında.
Adamın eli, ayağı titriyordu dedim kalpten gidecek adam... Abi dedim bu halde neye bu işi yapıyorsun.
Adamın söylediği ne yapayım yetmiyor aldığım emekli maaşı kiraya gidiyor. Kimsede işe almıyor bu arada yaşlı olduğu için nakliyeci araba sahibi arkadaşı ile çalışıyor.
Ülkede birisinin damadı, oğlu, yakını olunca kazandığı paralar odalar dolusu kimiside ölene kadar çalışıyor. Aynı vatanda aynı emekler ile bu kadar fark olmaz.
https://youtu.be/Dy_IToTFoww?feature=shared