Merhabalar, Sayın VektorMedya,
Web sitemiz üzerinden üst düzey NVMe performansı ve Cluster mimarsine sahip Sanal Sunucu paketlerimizi inceleyebilirsiniz. https://www.sunucun.com.tr/snc/vds-sunucu
Aklınıza takılan bütün sorularınızı 7/24 hizmet veren teknik ekibimize sorabilirsiniz.İletişim: 0 850 308 82 26 - info@sunucun.com.tr

VektorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar hocam, bütçem kısıtlı, firma rehberi sitem var, wordpress altyapısında şuan hostingde sorunlar yaşatıyor, 25k içerik var, 1 ay sonra bu 50k içerik olur. 100 GB disk olmalı mutlaka, sonra arttırma istediğimde fahiş fiyatlar istememeli. işlemcileri bilmiyorum ama 4 çekirdek kafidir. en fazla 6GB ram, birde yönetim paneli kurulumu yapmayı bilmiyorum ücretsiz olan panellerden birini kurabilecek. Hostingten siteyi taşıyabilrirm, başaramadığım noktada destek alabilleceğim firma arıyorum. Fiyat bilgisi ile yorum atabilir misiniz

Verileri koruma ve işleme konusunda güven veren firma önceliğimdir, benim verimi görememesi ve bunu işlemenizi kesinlikle istemiyorum. Daha önce başıma geldi, benim oluşturduğum veriler ile bir başka bir site açılmıştı, botların erişemeyeceği bilgiler ile oldu ve bu firmanın elemanlarından biri yaptı bunu biliyorum, kısacası bırakında işimizi firmanıza güvenerek yapalım hocam.