Yaş 19 ama 20 ye girmeme az kaldı.
Teşekkürler, evet dediğiniz gibi hocam özellikle instagram çok etkiliyor sanki beni dinliyormuşçasına ne zaman reels kısmına girsem sad edit videolara falan çıkıyor insan taşı bile özlüyor çok bunalıma sokuyor beni ondan farklı hesap açtım sadece hobilere yönelik sayfaları takip ediyorum böylelikle o videoları da görmüyorum.
Yağlı ve şekerli yiyecekler + Karbonhidrat ekmek maalesef hayatımın tam merkezinde Şanlıurfa'da yaşıyorum yemeklerimiz hep et tavuk yağ tepsi vs ama kendime söz veriyorum bunları da komple azaltacağım.
Hocam yediğiniz et, tavuk vb. yiyecekler temel protein kaynaklarıdır, sadece içerisine koyulan yağ miktarını kontrollü olarak eklemelisiniz ve sofranızdan yeşillik kesinlikle eksik etmeyin. GYM konusuna gelecek olursak, öncelikle biraz yağlarınızdan kurtulun (75-80 kilo arası) ardından GYM'in kapısı açık olacaktır.