ResLio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reis giyinişini düzelt, sana moral olur, koluna saati tak, ortamlara gir,
Spor için ise çok kasma ilk haftalarda zorlanma, yavaş yavaş başla, birden yüklenme sıkıntı çekersin, sağlıklı beslenmeye çalış, abur cubur dan uzak dur,
Farklı kişiler ile konuş dertleş, ama sevgili olmak için değil, bir yandan kaçtım derken başka birine tutulma,
Mesela alışkanlıklar edin, örneğin hiç alışverişe gitmediğin biyere git, hiç gitmediğin markete git, hiç gitmediğin alışveriş merkezine 1 çikolata almak icin bile olsa git, çünkü hava değişikliği önemli insan görürsün en azından, evde kafanda kura kura kafayi yersin
Giden gittiği yeri mutlu etsin, kalanlar baş tacı
Kendini kızlara zorunlu gibi hissetme, kız gelir kız geçer
Diyeceğim ama biraz zor aynısını yaşadım.
Onu Aklına getiren şeylerden uzak dur
Yani 2-3 ay içinde.
Özleme duygusunu çöpe at zaten(tehlikeli)
Benden bu kadar
Giyiniş konusunda kendimi yeterli hissediyorum çünkü farklı tarzlarda giyiniyorum arkadaşlarım falan da beğeniyor iltifatını alacak şekilde giyimim. Saat + kolye vazgeçilmezim kolye konusunda Süleyman Mührü kolyem var çoğu zaman dikkat çekiyor.

Spora daha başlamadık başlayalım bakalım nasıl olacak

Farklı kişilerle konuşma konusuna gelince biraz asosyal biriyim çevreme çok insan almıyorum bilmiyorum mizacım böyle ama kendime söz verdim artık girdiğim her ortamda sosyallleşeceğim iyi veya kötü fark etmez.

Hiç gitmediğim yerlere gitmek yapmadığım şeyleri yapmak zaten hep yaptığım bir şey severim yeni şeyler yerler keşfetmeyi her şeye kolay ilgi duyarım.

Kız konusunda sıkıntı olan insan gibi ayrılsak eyvallah ama kullandı gitti kız sıkıntılıydı üstüne birçok kişiyle konuşuyordu çoklu ilişkiydi zaten uzun sürmedi de sadece çok bağlanmıştım narsist biriydi ama yeter gitti zaten artık umrumda değil sadece nefret duyuyorum ona önemi yok artık birde onu unutmakla veya düşünmekle uğraşamam.