Selam olsun,
Şiir olarak beğenmedim ama beğeniler zaten kişiden kişiye değişecek edilen sözler ilgilisini bulduğunda yüreğinde yer bulacaktır.
Genel olarak çünkü bu ömür gibi çok kez tekrarlanan şiirleri, şiir olarak sevemiyorum.
Eleştirimizi yaptık bir yudum şarap bir nefes sigara yapıp yaşadığım ego tatminini taçlandırmak gibi içimde beni dürten şeytanlar var lakin şeytanın fikirleri cazip gelse de birkaç sert cümle atıp edebi ibadetimizi sergileriz.
Vefat kelimesini kullanıp naif bir bakış açısıyla giderken sondaki ölüm kelimesi biraz olmamış gibi geldi.
Şiirler, yazanın yüreğinden dökülür ve kritiklerini pek yapmam sadece siz konu açıp sorduğunuzdan ikinci şiiriniz daha güzel olsun istedim.
Şiir yazmak yetenek değil tamamen çalışmakla ilgilidir.
Atilla İlhan bile son zamanlarına kadar günde 8 10 saat kadar şiir çalışmalarında bulunurdu.
Güzel ya da kötü yazıp geçebilirdim neden böyle yapmadığım bir giz olarak kalmasın.
Ele aldığınız konu, konuya bakış açınız, konuyu anlatım tarzınız sizin çok güzel şiirler yazacağınıza işaret ediyor bu nedenle yazmak istedim.
Üzerine vakit ayırmanız zaman kaybı olmayacaktır.
Elbette şahsi düşüncelerimdir bir bağlayıcılığı yok ya da şiir camiasının karar merci değilim.
Sevgiler.