Mehmetmasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asgari ücret için bu işi yapan kişi tabii ki piyasayı öldürüyordur, gitsin A101/Bimde çalışsın en azından sigortası yatar. Malum bağkur 5800₺ oldu.
Bu fiyata iş yapılmaz. Bunu satın alan müşteride benim hedef kitlem değil, beni ilgilendiren bir şey yok.
Ayrıca hala bunun amelelik olduğunu, düzgün bir hizmet sağlanmayacağını düşünüyorum bir kişi emeğini böyle çöp yerine koymamalı.
Aklınıza çok yattıysa bu hizmeti vermeye başlayın, sosyal medya hesabınızı ve reklamlarınızı yakından takip etmek isterim.
Tekrar alıntı yapmanıza gerek yok, iyi forumlar.
Reklam çıkacak parası olduğuna göre asgari ücret kazanmıyor. Ben yaptığım işten memnunun. Verdiğim hizmetler ucuz değil. Önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi Wordpress kullansam da hayatımda Wordpress ile ilgili hiçbir hizmet vermedim.
Amelelik - emek çöp etme konusunda yapılan iş zaten üst düzey bilgi gerektirmeyen birkaç saatte öğrenilen bir iş. Emek dediğiniz de Wordpress te düzenle butonuna tıklayıp firma adı vs girmek chatgpt ile birkaç sayfa oluşturmak.
Para kazandıran işler firmaların telif haklarını ihlal edip verdiği hizmeti 10 - 20 TL ye vermek gibi illegal işler olduğundan legal iş yapmak isteyenlerin fazla seçeneği kalmıyor.

Kendi işini yapmak, evde çalışmakla birinin altında ezilmek arasında çok büyük farklar var. Kendi işini kurup büyütürken ucuza hizmet verip ilerledikten sonra fiyatlandırmasını değiştirebilir.
Tekrar alıntı yapmanıza gerek yok, iyi forumlar.