Saydığınız tüm vergileri ben de veriyorum şahıs şirketim var. Ancak konudaki görseldeki kişi asgari kazanıyor olabilir yurt dışı şirket kurarak vergi kaçırmanın bir yolunu bulmuş olabilir sayısız seçenek var. Ben 1000 TL ye en kaliteli hizmetin verildiğini savunmuyorum. 1000 TL ye yapanlara saldırılmaması gerektiğini söylüyorum.
Belki de günde 1 iş yapıyor diye düşündüğünüz kişi fiyat politikası nedeniyle çok fazla kişi ile çalışıp çok güzel gelirler elde ediyordur.
Destek konusunda hostingle alakalı olanları satın aldığınız yere yönlendirirsiniz. Değişikliklerden de ek ücret istersiniz.
Bunlar farazi tabii ki. O kişinin hizmet anlayışını ben bilemem ama 1k ya da çok güzel hizmet sunulur kazanç elde edilir.
Asgari ücret için bu işi yapan kişi tabii ki piyasayı öldürüyordur, gitsin A101/Bimde çalışsın en azından sigortası yatar. Malum bağkur 5800₺ oldu.
Bu fiyata iş yapılmaz. Bunu satın alan müşteride benim hedef kitlem değil, beni ilgilendiren bir şey yok.
Ayrıca hala bunun amelelik olduğunu, düzgün bir hizmet sağlanmayacağını düşünüyorum bir kişi emeğini böyle çöp yerine koymamalı.
Aklınıza çok yattıysa bu hizmeti vermeye başlayın, sosyal medya hesabınızı ve reklamlarınızı yakından takip etmek isterim.
Tekrar alıntı yapmanıza gerek yok, iyi forumlar.