gunayozgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emin ol ki burada konu yalnızca üyelik yaşınız değil. Yazım şeklinize ve ifadelerinize bakarak diğer yaş durumlarınızı değerlendirdim ve notumu verdim.
Eğer bir sakıncası yoksa kurumsal hesabınız nedir öğrenmek isterim ki yanlışlıkla bir ticaretimiz olmasın, teşekkür ederim.
Bu tür konuları 1 gördüm 2 gördüm 3 gördüm derken 10. su açıldığında insan dayanamıyor. Yazım şeklim insanına göre değişiyor. Saygılı olana saygılı olmayana değilim. Sizin saygılı olarak nitelendirdiğiniz ticaret yaptığınız üyeler aralarında gruplaşıp konularda birbirini övüyor. Whatsapp'tan konuma yorum atın diye ne kadar tanıdıkları varsa konusunda yorum spamlatıp aynı sektörde olduğu kişilerin önüne geçiyor.

Hizmeti sattıktan sonra sorun çıkarsa iplemiyor. İade yapmıyor forum yönetimi iade kararı verirse de geç ve eksik yapmak için tüm çabasını kullanıyor. Hizmetini olmadığını bilse bile en iddialı cümlelerle süslüyor. Yan hesaplar açıyor ve kendi reklamını yapıyor.

Eğer ticaret yapmak istediğiniz kişiler buysa bana bir şey demek düşmez tabii ki. Sizi not aldım ticaret yapmak isterseniz yapmayacağım emin olabilirsiniz.

Mehmetmasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alan adı ve sunucu siteyi yapan kişide oluyor, sonraki sene bakım altında 2-3K₺ talep ediliyor. Bu şekilde hazır yazılımları binlerce kişiye kurup sonraki yıllarda kaç kişi gelirse hiçbir şey yapmadan kazanç sağlamak istiyorlar.
Kısacası fiyat falan kurtarmıyor, çalışmak istemezseniz alan adınızı bile alamazsınız.
Muhtemelen süreçleri dediğiniz gibi ilerliyor ancak ben onların hizmetini savunmuyorum. Fiyatlarını savunuyorum. Fiyattan yakınılıyorsa hizmet aynıdır.