Modal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamın kullanıcı adıyla yazdığı mesaja bakar mısınız Tam komedi şimdi sen liyakatlı bir yazılımcı mısın
Liyakat işini, görevini yerine getirip olması gerektiği gibi yapmaktır. Verdiğim hizmetlerde kimsede göremeyeceğiniz kadar liyakatlıyım merak etmeyin. Şu konunun milyon kazandıracak e book u 20 liraya satanları savunmaktan hiçbir farkı yok. İşini düzgün yaparsan kim ucuz kim pahalıya hizmet veriyor umrunda olmaz. Umrundaysa sen de o kalitede hizmet veriyorsundur.

gunayozgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakin ol kardeşim, bu nasıl bir çıkıştır?
Daha kaç aylık üyesin, kaç kere bu konuları gördün de bıktın sen?

Bende bıktım 10 liraya tavuk döner ayran satanları savunan tipleri,
Bende bıktım 5 kavanoz balı 100 liraya satanları savunan tipleri,

Yada bu savunanlar satanlar mı yoksa?

Olabilir.
Ömrümde Wordpress tema editleme işi yapmadım. Daha az kazandırsa bile hep yazılım üzerinden ilerledim. Vurgulamak istediğim nokta birisi ucuza yapıyor diye yakınıyorsanız aynı hizmeti veriyorsunuzdur. Aynı hizmeti veriyorsanız boşa yakınıyorsunuz.

srabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırdır birader sen kimsin de millete posta koyuyorsun ? 3-4 aylık üye adama bak.
bütün tartışmaları başlatan terbiyesizlik yapan sensin millet de sana senin anlayacağın dilden karşılık veriyor.
Ana hesabım kurumsal plus olduğu için kişisel konularda mesaj yazmak kurumsallığı etkileyebileceği için yönetim kurumsal plus üyelik süresince yan hesap açılması ve kullanılmasına müsaade ediyor. Ana hesabımın üyelik yaşı 3+ yıl. İnanın foruma sizden daha çok bağlıyım. Neredeyse açılan tüm konuları inceliyor ve hatırlıyorum.

Bu konular ayda bir açılır ve herkes "onların verdiği hizmetten ne olur, Ondan hizmet alanlar düzgün hizmet almak için sonra gelip iki katı fiyata bizden hizmet alıyor, vergi vs vermedikleri için bu şekilde hizmet verebiliyorlar " vs vs şeklinde tonla mesaj gelir. Ben bu yorumları yazmasaydım bu mesajlar gelecekti. Forumda sizin gibi üyelik yaşıyla gurur duyan arkadaşlar sürekli aynı konuları açıp aynı mesajları yazıyorlar. Konu üyelik yaşıysa sınıfta kaldınız. Foruma katkı ise sürekli aynı konuları açarak yine sınıfta kaldınız.

Bana verilen cevaplarda "aynı dilden cevap veriyor" denilebilecek bir cevap yok. Zaten bu üyelikten yazılan tüm mesajlara sadece üyelik yaşından ilerleyerek cevap veriliyor. Çünkü başka hiçbir çıkış noktanız yok. Savunduğunuz şey saçmalık.

UCUZ HİZMET VERENLERDEN YAKINIYORSANIZ AYNI HİZMETİ VERİYORSUNUZ. AYNI HİZMETİ VERMİYORSANIZ YAKINACAK BİR DURUMUNUZ YOK.