MaSTeK1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptığın iş ne olursa olsun senin modeminin mac adresi vb bilgilere erişemezler.

Sorun senin pc nin mac adresindedir. Ya da yaptığın iş tam nedir bilemiyorum. Disk seri no vb bir bilgi alıyordur.
Bu tür bir durumda en güzeli mobil internet aslında.

Ama hızlı çözüm için pc nin mac adresini değiştirmeni öneririm.
Evet hocam en güzeli mobil internet sabit değil sürekli başka bir şebekeden sinyal aldığı için sorun olmuyor. Ancak çift monitörle, bilgisayardan çalışmam gerekiyor. İş niche olduğu için bilgi veremiyorum kusura bakmayın. Ancak ağ üzerinden yaptığım için internet tarafında doğrulamalara takıldığımdan sanırım artık ağın değişmesi gerektiğini düşünüyorum. IP adresimden sorun olduğunu düşünüyorum. Hızlı değil de tam olarak kalıcı olmasa da sürekli uğraşmayacağım bir çözüm arıyorum aslında.

Bu arada modemi değişsem de internet sağlayıcı aynı kaldığı sürece dediğiniz gibi modemin mac adresine vs erişemez. ISS değişmediğim sürece sanırım modemi değişsem de bir faydası olmayacak.

Kalıcı çözüm için ağ tarafında ne önerirsiniz hocam. VDS'ler iş görür mü? IP adresinin vs'nin kesinlikle sorun olmaması gerekiyor