Site benim değil mi? Keyfim ne isterse onu yazarım 😂😂 3-5 kuruş komisyon için insanlara dramatik bir hikâye üretip komisyonu gelecek yeri kahraman ilan etmenize güldüm o kadar. SEO uyumlu hosting nedir güzel kardeşim ya, harbiden hiçbir hosting firmasında biz SEO uyumlu hosting satıyoruz diye reklam görmedim. Siz mi çıkardınız bunu?
Farzı misal sanin övdüğün yere burdan birisi geçecek ve mağdur edilecek diyelim. Vebalini kaldıracak mı refli linkin?
Son olarak tek kişi değil 0.1 kişi bile olsam Allah'a şükür kendini büyük görenlerden, mistik ajansların çoğundan kat kat fazla müşteri potansiyelim ve olumlu geribildirim mevcut.
Allah'a emanet ☺️
Kendini büyük gören yok. Ben de tek kişi çalıştım bu zamana kadar. Ajans dışında da hala tek olarak devam ediyorum. Mağduriyet kasma lütfen. Ben senin ne yazdığına laf etmedim, kendin pazarlama yaparken sorun yok ben yaparken mi sorun var? Buna laf ettim. Bu zamana kadar birçok kişi benden "SEO uyumlu" hosting tavsiyesi istedi. Aynı zamanda google'a SEO Uyumlu Hosting yazarsan çeşitli firmaları göreceksin. İçerikte meseleyi vurguladım; yorumda da aslında SEO uyumlu hosting diye bir şey yoktur, olması gereken vardır diye belirttim. Dramatik bir hikaye üretmedim. Tamamı birebir tecrübem. Çok merak ediyorsan sana kanıtlarını gönderebilirim.