İyi bilinen bir hosting firması ile sabaha karşı yaşadığım kesintiler nedeniyle yollarımı ayırmak zorunda kaldım. Bazen 1 saat, bazen de 3 saate varan kesintiler yaşanıyordu. Aynı firmayı kullanan müşterilerime bu durumu anlattığımda, hiçbir şekilde bana inanmıyorlardı ve firmanın popülerliği nedeniyle onu savunuyorlardı.
Sonunda, bir hafta boyunca geceleri 20'den fazla siteyi sürekli test edip kesinti sürelerini kaydederek durumu belgeleyebildim ve onları ikna ettim.
Şu anda hâlâ aynı firmada barınan 20'den fazla müşterim var ve bu sitelerin bazıları aynı saat dilimlerinde kesintiye uğruyor. Destek talebi açtığımda ise bana herhangi bir sebep sunmak yerine, "siteniz şu an ulaşılabilir" cevabını alıyorum. Bu durum bana oldukça garip geliyor.
Evet tam olarak bundan bahsettim. Ben de bunları yaşadım ve bu sorunlar yüzünden projelerimiz sıralamada geriye düştü.
Hocam SEO uyumlu hosting dediğimiz uptime oranı yüksek ve yüksek performanslı olur. Ancak hostinger'in böyle bir servisi yok. İsterseniz hosting servisinizi uptime monitore bağlayın ve takip edin. Ayrıca son zamanlarda bu konuda çok fazla şikayet var. Hostinger sadece amatör eğlendirir. Tek olayı ucuz olması ve tavsiye referans kazançları
Hocam Hostinger'de barınan sitelerimizin hepsinde yüksek performans alıyoruz. Kapsamlı, ağır Woocommerce'ler de dahil. Hiç en ucuza satılan paketlerini kullanmadım fakat ihtiyaca uygun paket seçildiğinde mağdur etmeyeceğine inanıyorum. Bizi çeşitli projelerde mağdur etmedi.