SEO Uyumlu Hosting 🚀🚀

Eğer siteniz günün 5-6 saati siz farkında bile değilken ulaşılamıyorsa, haddinden fazla dolu sunucular yüzünden siteniz yavaş çalışıyorsa bu sizin için uzun vadede ciddi kayıplar yaratacak bir sorundur.

Başıma Gelmez Demeyin!

Daha önce 2 defa Adsense'den red yedim. Sebep: Sitenize ulaşılamıyor Acemi zamanlarımdı, basit bir kesinti sanmıştım.
Aradan geçti 2 yıl, bir müşterimin web sitesini yaparken gece 4'ten sonra saatlerce site erişiminin kapandığını fark ettim. Desteğin çözüm talebi siteyi daha az yoğun bir sunucuya taşımak olmuştu.
Henüz 5-6 ay önce SEO süreçlerini yönettiğim bir müşterimin web sitesinde durup dururken çok ciddi bir hız sorunu oluştu. Hemen çıkma oranı fırladı, sıralama kaybı yaşadık. Nasıl çözdük? Desteğe ulaşarak direterek daha az yoğun bir sunucuya taşımalarını istedik ve site kuş gibi oldu. Ta ki o sunucu da haddinden fazla dolana kadar

Benim denediklerim arasında Kurumsal Türk Hosting firmalarından önerebileceğim bir firma olmadı. Fakat artık ajans olarak müşterilerimize @Hostinger tavsiye etmeye ve siteleri orada barındırmaya başladık. Sitelerimiz ve WordPress panelleri şu an süper hızlı. Saçma kesintiler de yaşamıyoruz. Eğer siz de denemek ve sitenizi taşımak isterseniz hosting paketini benim linkimden satın alarak tüm paketleri %20 indirim ile satın alabilirsiniz. #reklam

https://hostinger.com.tr?REFERRALCODE=1AHMETCAGAT64
Refsiz link