Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Açılacağını hiç sanmıyorum ama umarım açabilecek arkadaşlar vardır.

Ayrıca 2. bir hesabınızın olup olmaması önemli değil. Örnek veriyorum; benim play console hesabım var ve ben sizin evde, sizin pcde ve internetinize bağlanarak kendi hesabımı açarsam, sizin hesabınızla çakışıyor ilişkili hesap deyip kapatıyor. Yani çok hassas bir durum. Bir arkadaşınızın evine gitmişinizdir, o arkadaşınızda da play console hesabı vardı ve siz onun hesabına bağlandığınızda, kendi hesabınızda bir işlem yaptığınızda direkt fark ediyorlar.

Böyle bir durum yaşamış olabilir misiniz?
Alakası yok, iki gmailim var ve her ikisine bağlı 70-80 tane müşterilerime ait developer hesabı var. 2016'dan bu yana bağlı olan hesaplar var, birçoğu da banlanmış vaziyette. Yine kendi tarayıcımdan erişip işlem yaptığım birçok hesap oldu. Bu sebeple kapanan tek bir hesap olmadı. Ben de buna güvenerek kendim için multi hesaplar açıp bu maillere davetiye gönderdim. Google bunları da müşterilerim sanır, kapatmaz diye düşündüm. Ardından birkaç ay sonra açtığım hesaplar birkaç gün arayla kapatıldı. Bağlı olan diğer hesaplarda ise bir sorun olmadı. Anlayacağınız google iki hesabın ilişkili olup olmadığını anlamak için çok daha hassas bir algoritma kullanıyor. Öyle aynı ağdaki biri hesabına girdi diye google ilişkili hesap diyerek kapatmaz.