VektorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunu twitterda TFF hesabı ile paylaşın, olabildiğince durumu anlatın flood şeklinde, yardımcı olabilirler diye düşünüyorum, ceza kessinler gerekirse öyle şey olur mu ya
VektorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam size yardımcı olmak istedikleri için olacaklardır, emin olun kimse acıma duygusuna girmez böyle düşünceye girmeyin, siz hakkınızı arıyordunuz, şimdi size yardımcı olmayanların ayeımcılık yapanların ceza almasını istemez misiniz. Siz hakkınızı alamıyorsunuz bu konuda yardım istiyorsunuz, bence bakış açınızı değiştirmeniz lazım.
hocam tabiki yardımcı olmaya çalışan kişilere asla o sebeple kızmıyorum hatta çok teşekkür ediyorum kendilerine içten şekilde. Ancak ben bunu sadece benim gibi dile getirip duyulmasını sağlayan kişilere yapmaları hoşuma gitmiyor. Benim imkanım var ve bi şekilde belki duyurabiliyorum. Ama belki okuma yazması bile olmayan, sosyal medya kullanamayan ama maça gitmek isteyen binlerce kişi var. Yani ben ayrımcılık istemiyorum aslında belki öyle anlaşıldı mesajlarımdan. Hatta bırakın ayrımcılığı, daha fazla para vereyim diyorum ama o bile olmuyor yani. Dile getirdiğim durum bu