Herkese merhaba. Pazartesi günü izmir gürsel aksel stadında milli maç var. Ben tekerlekli sandalye kullanıyorum. Aslında sandalyem de küçük yani 1 metrelik bi alanda bile durabilirim. Kaldı ki tüm tribünlerin önünde bayağı yer de var. Geçenlerde göztepenin bir maçı için aradığımda, engellileri sadece engelli alanına alıyoruz, başka yere almıyoruz diyorlar. Söyledikleri alana da paralı giriş yok, maçtan bir kaç gün önde form doldurtuyorlar. İlk dolduran 100 kişiyi alıyorlar (ücretsiz), başka almıyorlar.
diyorum ki ben tribüne de girebilirim, gerekirse koltuğa da otururum bi şekilde. Hadi onu geçtim gerekirse vip tribününden bilet alayım (3-4 kat pahalı). Ona da olmaz diyorlar.
Şimdi milli maç için arıyorum ama açmıyorlar. Bu prosedür milli maçlar için de geçerli midir? Veya başka türlü nasıl girebilirim bu maça? Daha önce hiç maça gitmedim. Başka stadyumlara zaten giremiyorum. Bi uygun bu stat var ama ona da binlerce kişi başvurunca haliyle çıkmıyor. Kendi tanıdıklarına engelli biletleri bile dağıtıldığı söyleniyor, hiç çıkmıyor kura.
Bu konuda bilgi sahibi olan veya fikir verebilecek biri var mı?
maç 9 eylül pazartesi 21.45
Türkiye-izlanda