DoraOtomotiv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Realist.

Sen kendin karakterliği olduğun için herkesi karakterli zannediyorsun. Köpek gibi insan kuyruk sallamadan karşılık veremez düşüncesindesin.
Benim sahte hesabım var ve hiç hareket yok yaklaşık 7 yıldır.

Buna rağmen her gün bu ölü hesaba mesajlar geliyor. Olayı gizlememek için anlatıyor, isim vermiyor sıkıntı yaşamayalım diye. Samimiyeti olmadığını biliyorum çünkü cafe kapanalı zaman geçmiş. Benim sakin olduğum kadar, ne kadar şeytani düşüncelere girebileceğimi biliyor o yüzden isim vermiyor çünkü aynı sanayi içinde 2 esnafız. Ve yanımızdaki bakkaldan dolayı sürekli yüz yüze burada geliyor. Selam vermesem de..
Olaya iki açıdan bakmaya çalışıyorum kadın erkek olarak. Olayı anlatıyor kimliğini gizliyor, ya hepsini anlat ya anlatma niçin adamı arada bırakıyorsun benim kızdığım bu. Ve çoğunlukla kadınlar bu tarz olayları anlatıp kim olduğuna gelince susuyorlar. Bizim de içimizi yiyor kurtlar kim bu kim bu diye. Yaşamayan yoktur. Herhalde hem begenilmek hoşlarına gidiyor, hem de rahatsız edildikleri için huzursuz oluyorlar. Yok mu forumda bir kadın neden böyle davrandıklarını izah etsin.
Bence eşine vaziyeti anlat bir daha o veya başka biri anlatacaksa şeffaf olsun bütünüyle paylaşsin vaziyeti sen de olay sıcağı sıcağına git kır kafasını. Diğer türlü benim kafa binbir türlü şeye gidiyor hoca. O adamı bulana kadar geceleri uyutmayan kafandaki tilkileri birbirine dolaşmayan kuyruklarini çok iyi biliyorum.