Realist bir yorum yapacağım.
Adi biridir söylemiştir. Kötü niyeti vardır kadının sahipsiz olmadığını göstermelisin.
Kötü biri değildir aklı başındadır, boş konusmustur art niyet olmadan söylemiştir.
Uyarman yeterli olur.
Şimdi başa alalim. Bir adam bir kadına durduk yere böyle demez. Kadını demek ki tanıyor bir samimiyeti var. Yoksa tokadı yer anında.
Eşiniz kimliğini söylemiyor, peki neden bu olayı anlatıyor ?
Benim halen değerim var maksatlı feminen bir tavır için olabilir belki ama kim olduğunu neden gizliyor ?
Eksik bilgi var hocam. Kadın rahatsız olmuşsa şu oldu bu oldu hepsini anlatır. Bence eşinizin vermek istediği mesaj feminen bir mesaj. Olay burada rahatsız edilmesi değil.
Realist.
Sen kendin karakterliği olduğun için herkesi karakterli zannediyorsun. Köpek gibi insan kuyruk sallamadan karşılık veremez düşüncesindesin.
Benim sahte hesabım var ve hiç hareket yok yaklaşık 7 yıldır.
Buna rağmen her gün bu ölü hesaba mesajlar geliyor. Olayı gizlememek için anlatıyor, isim vermiyor sıkıntı yaşamayalım diye. Samimiyeti olmadığını biliyorum çünkü cafe kapanalı zaman geçmiş. Benim sakin olduğum kadar, ne kadar şeytani düşüncelere girebileceğimi biliyor o yüzden isim vermiyor çünkü aynı sanayi içinde 2 esnafız. Ve yanımızdaki bakkaldan dolayı sürekli yüz yüze burada geliyor. Selam vermesem de..