SimpleAnarchist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanlarda gereksiz fanboyluk var ben direkt domain ile uzantı uyumlu olmasından yanayım öyle daha akılda kalıcı oluyor onun dışında .com daha akılda kalıcı tabi
.com ile kıyaslamak zaten uygun olmaz. Ne olursa olsun, yıllar geçse bile en iyi uzantı her zaman .com olacak ben bunun önüne hiçbir uzantının geçebileceğini zaten düşünmüyorum ama .tr kısa, öz, akılda kalıcılığı olan, Türkiye'ye ait bir uzantı.
Artık Google için uzantının pek önemi yok zaten. Girin bakın en hit anahtar kelimelerde *.io, *.xyz, *.pw vb. gibi domainler ilk 3 sıralarda çıkıyor. Projenin ne olduğu önemli. O yüzden çok abartmadan, kısa, öz, jenerik ve sık kullanılan anahtar kelime .tr domainler alınabilir diye düşünüyorum.