Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce de burada bir konu açmıştım diye hatırlıyorum ama sanırım devamını getirememiştim. Şimdi yeni bir tecrübeye başladım. Yaklaşık 1 ay oldu. Sosyal hesaplarını oluşturdum ama henüz paylaşım yapamadım.
  • İlk olarak burada satılan yazılımı kullandım. Sitedeki iki kategoriye, bazı haber sitelerinin ilgili kategorilerine ait RSS servislerini bağlayarak, yapay zekaya özgünleştirdim. Tabii aynı zamanda resimleri de özgünleştirdim.
  • ChatGPT'yi kendim eğittim. Ona istediklerimi söyledim. Yanlış yaptığında uyardım. Doğrusunu söyledim. Zaman içinde oldukça iyi bir duruma geldi. Semrush ve Keywordshitter sitesini kullanarak, anahtar kelime ve konu başlıklarını belirledim. Bunlara, yapay zeka tarafından makaleler yazdırdım. Hatalı yazdığı yerleri düzelttim. Konuya hakim olduğum için çok fazla zorlanmadım.
  • Birkaç eski blogger sitesinden tanıtım yazısı yayınladım. Yazılar içinden 2-3 link verdim.
Şu an sitede 260 özgün içerik var. İndex sayısı yaklaşık 4K. Günlük ziyaretçi sayısı da organik 10 civarı. Tabii site bağlantılarından gelen trafik hariç. Adsense başvurusu da yaptım. 2 gün oldu ve henüz cevap gelmedi. Geldiğinde buradan yazarım. Onay gelmezse, Adsense macerası başlamadan biter zaten
Makaleleri yapay zeka olarak sadece Chatgpt'den mi yazdırıyorsunuz hocam?