Findeks hesabı oluşturup risk raporu çıkarabilirsiniz ama risk raporu için öncelikle bir kredi kartınızın olması gerek diye biliyorum çünkü ben kredi kartım olmadan önce ücretini ödeyip çıkarttığımda bomboş bir rapor çıkmıştı (doğal olarak), ayrıca 18 yaşına 2 saat önce girdim dediniz yani kredi kartına özel değilse neden bu kadar heveslisiniz ki ? sonuçta size verilen para borç para ve daha sonrasında faizi ile birlikte ödemek zorunda kalıyorsunuz onun yerine banka kartı talep edip bütçeniz kadar harcama yapabilirsiniz ve emin olun kampanya yönünden bir şey kaybetmezsiniz. Ek olarak dediğim gibi eğer findeks notunuzu önemsiyorsanız bir kaç kez ret yedikten başvuru yapmaya devam etmeyin çünkü şüpheli işlem olarak görüyorlar, beni de banka uyarmıştı. Ret yediğiniz zaman kaydediliyor ve diğer bankalar sizin hangi bankalardan ret yediğiniz görülebiliyor sonuçta hepsi findeks kullanıyorlar. Şube üzerinden başvuru yapmayı denerseniz belki çıkma olasılığını arttırabilirsiniz. Limit konusuna gelirsek banka zaten eğer çalışıyorsanız gelirinize göre bir limit çıkaracaktır ve borcunuzu ödedikçe limitiniz artacaktır, öğrenci iseniz maksimum 2.000 TL limit çıkıyor.
Öğrenciden kastım lise değil, üniversite