DOYOSI v8 - Domain Yönetim Sistemi Sistemin Başlıca Özellikleri- Domain Yönetimi
Sistemin temel amacı sahip olduğunuz domainleri satabileceğiniz bir platform oluşturmaktır.
Demo doyosi.net - Park Sistemi
Çalışma mantığı: ns değiştir, domaini sisteme ekle, park sunucusunu seç parket. Landing page'in hazır.
Örnek park sayfası: Bilimİnsanları - Logo oluşturucu
Sattığınız domainleri sitenizde görsel olarak da göstermek için kullanabileceğiniz bir online araç.
Birçok varyasyonla logo oluşturabilirsiniz.
Oluşturulmuş Örnek Bir Logo
- Yapay Zeka Araçları (Aylık Limitli)
İçeriklerinizi oluşturmada size yardım edecek bir araç grubu.
Domain açıklaması ve sosyal medya postu, sayfa ve blog içerikleri oluşturmak mümkün.
GPT-4o api servislerinden yardım alıyor. - Payment Gateways
Paytr, İyzico, Paypal, Stripe ile online ödeme, transfer ve coin ile de order alma şansınız mevcut. - Dil Desteği
Sistemi çevirilerini tamamladıktan sonra dilediğiniz dilde kullanabilirsiniz.
Sistemin içersinde cms, düşen domain takibi, telegram botu vb. onlarca özellik bulunmaktadır.
Laravel 11 altyapısı ile hazırlanmıştır. Yeni nesil sunucu ve hostinglerde sorunsuz çalışacaktır.
Sistemin Demo Bilgileri
Demo Site:
https://doyosi.net
Kullanıcı:
admin@admin.com
Şifre:
doyosiv8
Panele giriş için demo sayfada üste bulunan login butonuna basmanız ve açılan sekmede formu yukardaki bilgilerle doldurmanız gerekmektedir.
Demo Panelde hemen hemen herşey kısıtlıdır.
Sistemin Fiyat Bilgisi 400$ / Tek Sefer Sistem Notları
- Bu sistem bireysel bir porfolyo yönetimi sağlar. C2C Pazaryeri değildir.
- Satın alınan sistemi kurulan siteyi satmakta / devretmekte tabiki herkes özgürdür. Ancak alan / satan kişinin taşıma / transfer / özelleştirme anlamında benden destek beklememesi gerektiğini bilmesi gerekir.
- Sistemi kurduktan sonra bug / destek sınırı bulunmamakta ancak özelleştirme konularında destek süresi 1 aydır.
- Kurulum istenirse ücretsizdir. Yaklaşık 2dk sürmektedir.
Örnek Kurulum Videosu
- Sistem ile ilgili diğer ayrıntılara doyosi.com sitesinden ulaşabilirsiniz.