@CihanAksoy; kesinlikle katılıyorum 500bin tlyi daha hayırlı işler için kullanabilirim. Topraksız tarım eğitimim var onla çok fazla bir üretim yaparak üretimde yapabilriim daha uyguna insanlar sebze/meyve tüketebilir. Fakat şu anda ülke tam girişimler çıkarak gelişme döneminde ve bunda fayda sağladıktan sonra yine o parayı kazanarak yapabileceğime inanıyorum. Ülkeye bir ekosistem kurmak amacım yani.

Şu anda en uygun sanırım Yandex Disk veriyor 3TB 550TL farkındayım çok uygun ve büyükler liginde var olmak biraz zor ama bunu daha cazip hale getirerek belki daha uygun olmasa da aynı fiyattan ya da yakın fiyattan vermeye çalışacağım.

Hocam bu algıdan dolayı zaten fason ürün üretimine devam eden bir ülke olduk. Kendi markamızı duyuramadık ve bu çok büyük mesele ama denemek istiyorum en fazla paramdan olurum ben buna razıyım. Acı bir gerçeği bilerek bunu kabullenip ne yapabilirime odaklanıyorum kötülüğü bilsemde iyileğe çıkarmak için çalışacağım.

Teşekkür ederim terkardan yazdıkların için ve güzelce açıkladığımı umuyorum. (Herkes için ayrı ayrı teşekkür ederim bu arada yazamadıysam kusura bakmayın beğeniyorum sadece mazur görün )