Merhabalar,
İsmim Fatih Kemer, 41 yaşındayım, yazılım kökenliyim, merak edenler için şurada biraz daha detay var:
https://www.r10.net/kodlama-yazilim-...zli-sonuc.html
Bir çok hedefleri olan Adsense hikayesi okuyoruz ve forum arkadaşlarımızın başlangıçtan başarıya yolculuklarına ortak oluyoruz, hedeflerine ulaşıp ulaşmadıklarını merak ediyoruz..
Evet başlığı yanlış okumadınız, bende hedefleri olan bir yolculuğa çıkıyorum, imparatorluk kuruyorum ve bu başlıkta yolculuğumu takip etmek isteyenler için ara ara güncellemeler yayınlayacağım.
Öncelikle mottomu buraya bırakıyorum:
İyi iş iyi çalışanlarla yapılır. Bugün elimizdekiler;
London Creative (Ajans)
Kemer A.Ş. (Yazılım)
Doruk A.Ş. (Web Hosting vs)
Hostingo Ltd. (Web Hosting vs x2)
Bugün itibariyle 4 şirketimi Ankara GOP merkez ofisimizde 14 bordrolu çalışma arkadaşım ile birlikte yürütüyoruz. Şirketlerimizin başarılarını müşteri ve cirodan ziyade, Linkedin iş ilanlarımıza olan ilgi ile ölçmekteyiz. Bugün itibari ile herhangi bir pozisyon için açtığımız ilan en fazla 3-4 saat içerisinde yayından kalkmaktadır. (51 başvuru kotası mevcuttur, sonrasında ilan yayından kalkmaktadır ve ücretliye geçmektedir)
Çalışan odaklı bir şirketler grubu olduğumuz için çalışanlarımıza sağladığımız bazı yan haklar ve aktiviteler mevcut:
- 1 günü uzaktan olmak üzere, haftalık toplam 4.5 gün mesai,
- Kadın çalışanlarımıza yılda 12 gün regl izni,
- Yemek kartı,
- Tüm dijital platformlara abonelik,
- Maaş anlaşmalarında verilen banka promosyonları tamamen çalışanlarımıza dağıtılması,
- Çok iyi kalitede tüm kahve çeşitleri,
- Her ay sendromsuz pazartesi kahvaltısı,
- Tüm çalışanlarımızın arkadaşlarının davetli olduğu, ne kadar kalabalık o kadar iyi şeklinde her ay bira + midye eşliğinde happy hour. (Eylül ayı etkinliğinde 2000 adet midye tüketeceğiz),
- Ne kadar resmi/idari tatil varsa, biz de tatiliz,
2024 Hedeflerim: - 20 çalışana ulaşmak,
- Mevcut ofisimiz 5+1 kapalı odalı düzende, idari ve teknik ekibi ayırarak, teknik ekip için açık ofis düzenine geçmek,
- Çalışanlarımıza müşteri ziyaretlerinde eşlik etmesi için VIP Vito + Şoför
2025 Hedeflerim: - 50 çalışana ulaşmak,
- Linkedin ilanlarının yayından kalkma süresini 1 saat altına çekmek,
- 5. şirketi kurarak holding vasfı kazanmak,
- Kendi binamıza geçmek,
- İşi sadece hamur işi yapmak olan bir abla, şirketin poğaça ve börek kokusuyla açılması, gün boyu tatlı servisi.
- 6 ayı dolduran çalışanlarımıza tamamlayıcı sağlık sigortası,
- 6 ayı dolduran çalışanlarımıza her ay hediye kartı,
- Yol ücreti ya da lokasyona göre servis / yakıt desteği,
- Yemek kartlarının en iyi seviyeye çıkarılması,
- Ağustos 2025'in son haftasında Shut Down (Şirket 1 hafta boyunca tamamen kapatıyoruz - Yıllık izinden düşmez)
- 2025 yaz sezonunda Back2Back şeklinde Çeşme'de villa tatili (Uzaktan çalışma modeli, çalışıyoruz ama havuzda)
- London Academy kurularak bizzat sektörden para kazanan kendi çalışanlarımız tarafından sunulan eğitim modeli, marka değeri ve çalışanlarımıza ek gelir şansı,
- Happy Hour'larımızı bir marka haline getirmek, dışarıdan katılım için referans zorunluluğu, katılım için izdiham yaratma, çalışanlarımızın kendilerini daha özel hissetmesi.
Benim hayallerimin uzandığı çizgi şimdilik bu kadar.
Peki olur mu? Olur. Çünkü 20 yıllık profesyonel hayatımda sahip olduğum, bana en çok güvenen, arkamda duran en iyi ekibe sahibim.
Bir sonraki güncellemede görüşmek üzere.