Seninde hatan fiyatları emlakçıların belirlediğini sanman. Mal sahibi olacaksın ve emlakçının dediği fiyata inanacaksan kendin benim malım ne kadar eder diye araştırmayacak mısın? Galericiden emlakçıdan daha çakal kim varsa halkın kendi içindekilerdir.
Arkadaşım benim hatam falan yok.Emlakçı çakalları 4.200 olan evi önce 4.300 çıkarıyor sonra satılmış gibi ilandan kaldırıyor (Favoriye ekleyenler görmesin hemde çok ifşalanmasın çünkü uzun zamandır ev ilanda) sonra farklı fotolarla 4.400 'den ilana geri çıkarıyor.Tabi diğer ev sahipleride yahu bu ev benim evden küçük ben 4.500 yazdırayım diyor piyasa bu şekilde yükseliyor.Ek olarak ev sahipleride suçlu 1 evi 4 tane emlakçıya vermiş artık nasıl konuştuysa emlakçılarla her biri ayrı ayrı fiyat yazmış.
2 ay önce farklı ilçede olan evimi sattım 8 aydır ilandaydı.Remax verdim sözleşme imzallatı bana %2 + kdv benden aldı ama alıcıdan + kdv almamış sonradan öğreniyorum.Bende direttim kdv alma diye sözleşme yaptık mecbur alacağız dedi.EEE satış günü alıcıylada sözleşme yaptın ?? Nerde adalet ?? Ayrıca evlerin fiyatı yükseliyor gibi duruyor ama alıcı yok.Varsada acayip pazarlık dönüyor.